New Jersey

View listings

new-jersey-1.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i New Jersey

Fastighet till salu i New Jersey

New Jersey State of America, belägen i den nordöstra delen av landet (Mellanatlanten); Den är gränsad till nordost av staten New York, i öster vid Atlanten, söder om Delaware, i väster och nordväst av Pennsylvania. Hudsonfloden utgör en del av den nordöstra gränsen, Delaware-floden och samma flodbrygga markerar de södra och nordvästra gränserna. Förenta staterna, som ligger i den nordöstra delen av landet (Mellanöstern); Den är gränsad till nordost av staten New York, i öster vid Atlanten, söder om Delaware, i väster och nordväst av Pennsylvania. Hudsonfloden utgör en del av den nordöstra gränsen, Delaware-floden och den homonyma viken markerar södra och nordvästra gränserna.
Du är inte säker på om det är en intressant plats där jag letar efter fastighetsförsäljning i New Jersey men om du läser vår beskrivning kan du se över fastighetsmarknadsöversikt.

New Jersey är en nordoststat i USA med cirka 130 miles av Atlantkusten. Huvudstaden är Trenton men de största städerna efter befolkning är Newark och Jersey City. I Liberty City där Liberty State Park ligger, varifrån färjorna avgår till närliggande Ellis Island finns det historiska invandringsmuseet och den ikoniska frihetsgudinnan.

På våren fastighetsmarknaden har nått en bra poäng och som i 2017 aktierna är täta och huspriserna är starka. Osäkerhet om nya skatter och avdrag för förutbetalda egenskaper ledde till att vissa säljare hittade ett sätt att vänta, ett begränsat utbud och uppmanade New Jersey hemköpare att undra om det var lättnad i sikte.
Här är de 4 New Jersey fastighetsutveckling att veta om du letar efter fastigheter till salu i New Jersey för 2018.

De senaste skatteförändringarna håller några säljare av fastigheter till salu i New Jersey på sidan.

New Jersey har den högsta fastighetsskattesatsen eller det genomsnittliga antalet bostadsfastigheter som faktiskt betalas som en procentandel av bostadsvärdet.

Fastighetspriserna på försäljning i New Jersey fortsätter att stiga.
Den minskade inventeringen stöder bostadspriserna i New Jersey. Tidig efterfrågan på vårmarknaden år 2018 visar stark efterfrågan på bostäder, två när det gäller kraftig tillväxt och en hälsosam arbetsmarknad.

Trots att hypotekslånet förväntas öka år 2018, är de fortfarande historiskt låga. Nuvarande räntor på 30-åriga fasta inteckningar är cirka 4,5.

Statens huvudstad och länsstolen, Trenton ligger under en period av gigantisk uppvaknande. Utbredd revitalisering och ny tillväxt de senaste åren har bidragit till utseendet som ett stort kommersiellt och statligt centrum och en idealisk plats där du kan börja söka en egendom till salu i New Jersey. En mängd olika bostadsområden erbjuder en mängd bostadsalternativ, och många lockas till de pittoreska gamla husen till moderna priser.

Skatteincitament och starka grannstödsorganisationer uppmuntrar vidare denna trend mot förnyelse. Trenton erbjuder utmärkt egendom till salu i New Jersey men också mycket bra skolor och en överflöd av kulturella tjänster, från symfoni till teater till världsklass museer.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 34366

Försäljning Övrigt (Bostäder), New Jersey, Bergen County, Hasbrouck Heights, 27 Division Ave

4,241,222.73SEK
Försäljning
Övrigt (Bostäder)

175.59 m²
Vacker 4 sovrum 3 badrum hem i en fantastisk familj grannskap, bara miles från NYC. Idealiskt beläget i slutet av en mycket lugn, önskvärd gata. Nära ...
Cod. 3489

Försäljning Villa, New Jersey, Newark, Newark, Newark

26,716,363.64SEK
Försäljning
Villa

390 m²
Till salu, fri breda Bay
Karta, prisutveckling och statistik
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB